AJANKOHTAISTA

AJANKOHTAISTA

Nordic Koivu pullotus
Blogi

Juomateollisuuden siirtymä kohti luonnonmukaisuutta lisää koivunmahlan käyttömahdollisuuksia

Kilpailu erilaisten hyvinvointijuomien kuluttajamarkkinoilla käy kuumana: kuinka vakuuttaa aina vain vaativammat kuluttajat ja tehdä samalla kannattavaa liiketoimintaa?

Lue lisää →
Susanna Luostarinen
Uutiset

Miljoonat litrat valmiina lähtöön! – Nordic Koivu odottaa toiveikkaana maailman avautumista

Nordic Koivu on poikkeusvuonna tehnyt valtavasti panostuksia tuotekehitykseen ja keskittynyt kasvattamaan myös kotimaan markkinaa.

Lue lisää →
Birch Sap-Laboratory
Blogi

Laadulla on väliä – mistä tunnistat laadukkaan koivunmahlan?

Koivunmahla on ainutlaatuinen ja erittäin herkkä luonnontuote, jonka teollinen valmistaminen vaatii ammattimaista laadunvalvontaa ja huippuunsa virtaviivaistettua tuotantoprosessia. Mutta mistä tiedät, milloin mahla on aidosti laadukasta?

Lue lisää →
Nordic Koivulle Pohjois-Karjalan kansainvälistymispalkinto
Uutiset

Nordic Koivulle Pohjois-Karjalan Kauppakamarin kansainvälistymispalkinto!

Pohjois-Karjalan kauppakamarin kansainvälistymispalkinto on myönnetty tohmajärveläiselle maailman johtavalle koivumahlan tuottajalle Nordic Koivu Ltd:lle.

Lue lisää →
Tyttö koivupuun alla
Blogi

Koivunmahla, mitä, miksi ja kenelle?

Koivunmahlan suosio kasvaa kohisten kun kuluttajat ovat entistä kiinnostuneempia luonnonmukaisista juomista Tiedätkö mistä koivunmahla koostuu tai miten se valmistuu? Lue vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin blogista!

Lue lisää →
Wellness Drink trends
Blogi

Hyvinvointijuomien trendit 2021

Terveys, hyvinvointi ja luonnollisuus ovat tämän vuoden megatrendejä, jotka näkyvät myös kauppojen juomahyllyillä. Lue blogista, millaisia hyvinvointijuomien trendejä kuluttajat nyt seuraavat.

Lue lisää →
Blogi

Luonnollinen ja puhdas koivunmahla torjuu pitkän ja pimeän talven uupumusta

Luonnollinen ja puhdas koivunmahla torjuu pitkän ja pimeän talven uupumusta Elämän puunakin tunnettu koivu edustaa monille luonnon terveyttä, elinvoimaa ja kauneutta. Koivunmahlaa on etenkin pohjoismaissa …

Lue lisää →
Blogi

Nordic Koivun koivunmahla, Pohjois-Karjalan metsistä maailmanvalloitukseen

Suomen puhdas maaperä ja Nordic Koivun huippuunsa hiottu tuotantoprosessi varmistavat sen, että Pohjois-Karjalan koivuista kerätty mahla pysyy laadukkaana aina ensimmäisestä valutetusta tipasta suuriin juoma- tai kosmetiikkateollisuudelle toimitettaviin säiliöhin tai ruokakauppaan toimitettaviin tetrapakkauksiin saakka.

Lue lisää →
Nordic Koivu - Factory
Uutiset

Uusi osaomistaja nostaa Nordic Koivun toiminnan uudelle tasolle

Uusi osaomistaja nostaa Nordic Koivun toiminnan uudelle tasolle Yrityksen osake-enemmistö ja toiminta säilyvät Tohmajärvellä Hongkongilainen Windseeker Development Limited (”Windseeker”) osana Yangshengtang Limited – konsernia (”YST”, …

Lue lisää →
hurmos nordic koivu
Uutiset

Karelian Hurmoksen lentopalloilijat ratkovat seuranmestaruutta Nordic Koivun pelipaidoissa

Karelian Hurmoksen lentopalloilijat ratkovat seuranmestaruutta Nordic Koivun pelipaidoissa. Lentopallon mestaruusliigajoukkue Karelian Hurmos pelaa Potsipiitsillä Tohmajärvellä uuden pääsponsorinsa Nordic Koivun pelipaidoissa lauantaina 27. kesäkuuta. – Talkoilimme keväällä …

Lue lisää →