BJÖRKVATTEN

Naturens egen dryck för välbefinnande

Björkvatten eller björksav är naturens elixir för hälsa.

Det är en bioaktiv vätska med mineraler, spårämnen och andra biologiskt aktiva ämnen. Det stimulerar ämnesomsättningen, avgiftar kroppen och har en imponerande låg sockerhalt: 4x mindre socker än kokosnötsvatten. Perfekt för växtbaserade dieter och viktminskning.

Björkvatten är extremt fuktgivande, vilket ger dig extra energi under dagar då du är trött. Den är skonsam mot magen och är lämplig för människor i alla åldrar. Den är mycket populär bland dem som önskar ett hälsosammare sätt att leva.

Finnish forest birch water

Från Finlands arktiska skogar

Björkvatten är ett mycket näringsrikt vatten som kommer från björkträdet: känt som ”Livets träd”.

Norden har i århundraden använt björkvatten för att förbättra hälsa och välbefinnande. Björkvatten är så värdefullt att det bara kan samlas in en gång på året, under tre veckor under den tidiga våren.

När snön börjar smälta, absorberar björkrötterna grundvattnet, och det rinner naturligt hela vägen upp till bladen, och tar med sig alla viktiga näringsämnen som är nödvändiga för att växten ska växa. Björkvatten är verkligen en organisk och hälsosam nektar.

En ren ekologisk produkt från den nordiska naturen

Nordic Koivu Premium Björkvatten tappas i sitt naturliga tillstånd, fritt från föroreningar, utan tillsatser, konserveringsmedel eller tillsatta sockerarter. Vi samlar in ekologiskt björkvattnet direkt från trädet in i förpackningen. Vårt björkvatten är så rent att ingenting läggs till eller tas bort – precis som Moder Natur avsåg!

Livets träd

Finländska björkar upplever alla fyra årstider varje år!