KOSMETIKA & LÄKEMEDEL

Den perfekta komponenten för din kosmetika

Björkvatten är också känt som “Livets vatten”. Alla hälsosamma ingredienser som är viktiga för björkträdens tillväxt ingår i björkvattnet.

De nordiska länderna har en lång tradition av att använda björkvatten för att förbättra skönheten. Denna värdefulla elixir är rik på mineraler och antioxidanter och hjälper till att återställa och förbättra hårets utstrålning och hudens textur.

Det är vetenskapligt bevisat att björkvatten i en hudvårdsprodukt ökar fuktigheten och produktionen av hudceller, vilket håller den frisk och vitaliserad.

Nordic Koivus björkvatten levereras för industriellt bruk i containrar i olika storlekar

Den perfekta komponenten för läkemedel

I århundraden har nordiska länder använt björkvatten för att förbättra hälsa och välbefinnande. Det är lämpligt för människor i alla åldrar, också idealiskt för vegan-, gluten- och laktosintoleranta.

Nordic Koivus björkvatten har applicerats i en mängd olika produkter inom läkemedelsindustrin, men också som växtbaserat kosttillskott på grund av dess biokemiska sammansättning och hälsofördelar.

Björkvatten har använts för att hantera många hälsoproblem. Det verkar på lymfsystemet, balanserar ämnesomsättningen och stimulerar förnyelse av vävnader och hud. Det har en extraordinär diuretisk effekt som hjälper till att förbättra blodcirkulationen och artärens flexibilitet.

Nordic Koivus björkvatten levereras för industriellt bruk i containrar i olika storlekar

Inte det du letade efter?

Se Mat & dryck